Το hotelamenities.gr είναι η νέα πρόταση στην ελληνική αγορά και ανήκει στην εταιρία Healthyhands Α.Ε. η οποία δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά από το 2008. Είναι επίσης αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Laboratoires Prodene Klint S.A και του PURELL, της Νο1 σειράς απολυμαντικών – αντισηπτικών για χέρια και επιφάνειες σε πωλήσεις στις ΗΠΑ , και το οποίο είναι σημείο αναφοράς στα αντισηπτικά - απολυμαντικά χεριών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η εταιρία έδρασε ως pioneer στην ελληνική αγορά παρουσιάζοντας τη διαδικασία της απολύμανσης και αντισηψίας στο ευρύ κοινό καθώς μέχρι τότε η διαδικασία εφαρμόζονταν μόνο σε νοσοκομεία.

Είμαστε υπερήφανοι για τους συνεργάτες μας όπως και εκείνοι που γνωρίζουν ότι με τα προϊόντα της εταιρίας μας είναι θωρακισμένοι απέναντι σε κάθε λοίμωξη αλλά και ότι πληρούν τις μέγιστες προϋποθέσεις σε ενδεχόμενο έλεγχο από τους αρμόδιους φορείς.  Τα προϊόντα μας διατίθενται με κόστος χρήσης και όχι τιμή λίτρου πράγμα που επιτρέπει τον πραγματικό υπολογισμό των εξόδων αλλά και τον έλεγχο του βαθμού πειθαρχίας των εργαζομένων καθώς οι υπεύθυνοι λοιμώξεων μπορούν να έχουν χειροπιαστά στοιχεία σχετικά με το μέσο όρο χρήσης ανά εργαζόμενο.  Τέλος, όλα τα προϊόντα μας είναι σφραγισμένα μέχρι και την τελευταία τους δόση μηδενίζοντας την πιθανότητα επιμόλυνσης από εξωτερικούς παράγοντες.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για επαγγελματικές λύσεις προσαρμοσμένες στο χώρο σας.


Το ηλεκτρονικό κατάστημα hotelamenities.gr φιλοδοξεί να γίνει ένα σημαντικό πόρταλ για τον ξενοδοχειακό κλάδο που αποτελεί τον σημαντικότερο κλάδο της οικονομίας της χώρας μας. Το site θα εμπλουτίζετε συνεχώς με προϊόντα καίρια για την εύρυθμη λειτουργία ενός ξενοδοχείου αλλά και μιας επιχείρησης. 

Η μοναδικότητα των προϊόντων μας έγκειται στο γεγονός ότι τα ίδια προϊόντα διαθέτουν τις απαραίτητες άδειες για να χρησιμοποιηθούν από επαγγελματίες αλλά και ευρύ κοινό.  Το να μπορεί ένα παιδάκι 5 ετών να χρησιμοποιήσει ένα προϊόν με ασφάλεια και ταυτόχρονα το προϊόν αυτό να πληροί  τις προϋποθέσεις για χειρουργική χρήση είναι το λιγότερο υπέροχο!

Το ηλεκτρονικό κατάστημα απευθύνεται μόνο σε επαγγελματίες εμπόρους και επιτηδευματίες (B2B).  Κάνοντας χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος ο πελάτης δηλώνει στην εταιρεία ότι αγοράζει τα προιόντα στο πλαίσιο μιας επιχειρηματικής δραστηριότητας πώλησης προιόντων της κατηγορίας που παραγγέλθηκαν ή για άμεση χρήση για το σκοπό των επιχειρηματικών του αναγκών και μόνο στο πλαίσιο της εμπορικής, επιχειρηματικής, βιοτεχνικής ή ελευθέριας επαγγελματικής του δραστηριότητας και ότι δεν συναλλάσσεται με την εταιρεία ως καταναλωτής κατά την έννοια της ισχύουσας νομοθεσίας.  


Οι πυλώνες μας για την ανάπτυξη

  • Μακροπρόθεσμες συνεργασίες: εκτιμούμε μακροχρόνιες συνεργασίες πελατών με βάση την αμοιβαία εμπιστοσύνη και τη συνεχή ανάπτυξη
  • Ειδικές λύσεις υγιεινής για το δέρμα και την επιφάνεια: ευρύ χαρτοφυλάκιο εξειδικευμένων και ολοκληρωμένων λύσεων, εξυπηρετώντας τις ανάγκες υγιεινής σε κάθε επαγγελματία
  • Περιβάλλον
  • Καινοτόμα τεχνολογία συνεχής επένδυση στην ανάπτυξη της κατηγορίας R&D
  • Γνώση αγοράς και διορατικότητα: πληροφορίες για την αγορά και κατανόηση των πολύπλοκων αναγκών σε κάθε μεμονωμένη αγορά μέσω των κατά τόπου ειδικών συνεργατών της εταιρείας μας
  • Αξιόπιστες μάρκες παγκοσμίως:  παγκόσμια αξιόπιστες μάρκες στην αγορά, επαναπροσδιορίζοντας την ασφάλεια στο χώρο εργασίας μέσω καινοτόμων και βιώσιμων λύσεων φιλικές προς το δέρμα και την επιφάνεια

Η δέσμευσή μας

  • Επιλέγουμε τα καλύτερα προϊόντα για την επιχείρησή σας.
  • Άμεση αποστολή γρήγορα και αξιόπιστα.

Όλα τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα και φέρουν το ευρωπαϊκό CE-Mark.