Προφίλ

Το Hotelamenities.gr είναι η νέα πρόταση στην ελληνική αγορά.

H Healthyhands ΑΕ δραστηριοποιείτε στην Ελληνική αγορά από το 2008. Είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Gojo industries και της Νο1 σειράς απολυμαντικών – αντισηπτικών για χέρια και επιφάνειες σε πωλήσεις στις ΗΠΑ του PURELL το οποίο είναι σημείο αναφοράς στα αντισηπτικά - απολυμαντικά χεριών σε Παγκόσμιο επίπεδο.

Επίσης, η Healthyhands AE  είναι η εταιρία που έφερε την απολύμανση και αντισηψία στο ευρύ κοινό καθώς μέχρι τότε η διαδικασία της αντισηψίας εφαρμόζονταν μόνο σε νοσοκομεία.

Η Gojo Ιndustries θεωρείτε η ηγέτιδα εταιρία στο χώρο της Επαγγελματικής Υγιεινής Χεριών και την εμπιστεύονται μεταξύ άλλων τα κορυφαία νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας, Οργανισμοί, βιομηχανίες τροφίμων, σχολεία, οι σημαντικότεροι ξενοδοχειακοί όμιλοι και γενικά όποιος επιθυμεί Αξιοπιστία, Οικονομία και Πιστοποιήσεις στα προϊόντα που χρησιμοποιεί.

Τα προϊόντα της εταιρίας έχουν τη φιλοσοφία της εξοικονόμησης μέσω εξειδικευμένων συσκευών αλλά και της υψηλότατης συμμόρφωσης των εργαζομένων στα μέτρα πρόληψης και υγιεινής του χώρου εργασίας μειώνοντας κατακόρυφα την πιθανότητα μετάδοσης λοιμώξεων στον εργασιακό χώρο.

Η Healthyhands μέχρι και σήμερα διέθετε τα προϊόντα της σε επαγγελματίες (Β2Β), αλλά οι ανάγκες που δημιούργησε η πανδημία έκαναν τα προϊόντα της απαραίτητα στην τσάντα και το γραφείο όλων μας και έτσι πλέον τα προϊόντα της διατίθενται σε ολοένα περισσότερα κανάλια λιανικής.

Είμαστε υπερήφανοι για τους συνεργάτες μας όπως και εκείνοι που γνωρίζουν ότι με τα προϊόντα της εταιρίας μας είναι θωρακισμένοι απέναντι σε κάθε λοίμωξη αλλά και ότι πληρούν τις μέγιστες προϋποθέσεις σε ενδεχόμενο έλεγχο από τους αρμόδιους φορείς.

Οι πιστοποιήσεις του Purell θεωρούνται αξεπέραστες και συνοδεύονται από αμέτρητες κλινικές μελέτες ώστε να μπορείτε να είστε ήσυχοι όταν το χρησιμοποιείτε.

Τα προϊόντα μας διατίθενται με κόστος χρήσης και όχι τιμή λίτρου πράγμα που επιτρέπει τον πραγματικό υπολογισμό των εξόδων αλλά και τον έλεγχο του βαθμού πειθαρχίας των εργαζομένων καθώς οι υπεύθυνοι λοιμώξεων μπορούν να έχουν χειροπιαστά στοιχεία σχετικά με το μέσο όρο χρήσης ανά εργαζόμενο.

Τέλος, όλα τα προϊόντα μας είναι σφραγισμένα μέχρι και την τελευταία τους δόση μηδενίζοντας την πιθανότητα επιμόλυνσης από εξωτερικούς παράγοντες.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για επαγγελματικές λύσεις προσαρμοσμένες στο χώρο σας.

 

Εξέλιξη εταιρίας:

 • Νοέμβριος 2007: ίδρυση της εταιρίας  σε ιδιόκτητα γραφεία στο Γαλάτσι, Αττικής.
 • Μάρτιος 2008: Τοποθέτηση πρώτης συσκευής σε ευρύ κοινό στο Ηράκλειο της Κρήτης.
 • Σεπτέμβρης 2011: Σύμβαση με το πρώτο νοσηλευτικό ίδρυμα στη χώρα.
 • Ιανουάριος 2014: Eπέκταση σε κάθε γωνιά της χώρας μέσω αποκλειστικού δικτύου συνεργατών
 • Μάρτιος 2015: Iδρυση της Hygiene Fresh Hellas που είναι συνεργαζόμενη εταιρία ηγέτιδα στον αρωματισμό και απόσμηση χώρων.
 • Μάρτιος 2016: Mεταφορά της έδρας στο Περιστέρι Αττικής
 • Μάρτιος 2020: Eπέκταση στα στρατιωτικά νοσοκομεία
 • Δεκέμβριος 2020: H Healthy Hands Α.Ε. αναλαμβάνει την εκπροσώπηση της GOJO Industries στον κλάδο της κρουαζιέρας για ολόκληρη την Ευρώπη. 
 • Σεπτέμβρης 2021: Διάθεση των προϊόντων στη λιανική μέσω διαδικτύου και συνεργαζόμενων καναλιών λιανικής 

Το site hotelamenities.gr ανήκει στη Healthyhands AE και φιλοδοξεί να γίνει ένα σημαντικό πόρταλ για τον ξενοδοχειακό κλάδο που αποτελεί τον σημαντικότερο κλάδο της οικονομίας της χώρας μας. Το site θα εμπλουτίζετε συνεχώς με προϊόντα καίρια για την εύρυθμη λειτουργία ενός ξενοδοχείου αλλά και μιας επιχείρησης. 

Η μοναδικότητα των προϊόντων μας έγκειται στο γεγονός ότι τα ίδια προϊόντα διαθέτουν τις απαραίτητες άδειες για να χρησιμοποιηθούν από επαγγελματίες αλλά και ευρύ κοινό.

Το να μπορεί ένα παιδάκι 5 ετών να χρησιμοποιήσει ένα προϊόν με ασφάλεια και ταυτόχρονα το προϊόν αυτό να πληροί  τις προϋποθέσεις για χειρουργική χρήση είναι το λιγότερο υπέροχο!

GOJO Industries - Ευρώπη

Η GOJO Industries-Europe είναι κορυφαίος παραγωγός και marketer για την υγεία του δέρματος και την υγιεινή επιφανειών για περιβάλλοντα εκτός σπιτιού. Ιδρυμένη το 1946, η GOJO είναι μια οικογενειακή εταιρεία με πλούσια εμπειρία στη βιομηχανία υγιεινής και φέρει διεθνώς αναγνωρισμένες μάρκες, συμπεριλαμβανομένου του PURELL® - μιας από τις πιο αξιόπιστες μάρκες για την αντισηψία του δέρματος και της GOJO® - η μάρκα για εξειδικευμένα σαπούνια και επαγγελματικές λύσεις καθαρισμού χεριών.

Laboratoires Prodene Klint SA

Η Laboratoires Prodene Klint είναι μια ιδιωτική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1973 με ιστορία έρευνας και ανάπτυξης καθώς και καινοτομίας στην κατηγορία της υγιεινής του δέρματος και των επιφανειών. Ο ηγέτης της γαλλικής αγοράς, η Laboratoires Prodene Klint διαθέτει τρεις εγκαταστάσεις παραγωγής στη Γαλλία, που ειδικεύονται στα καλλυντικά, τα μαντηλάκια και τα βιοκτόνα, καθώς και μια αποδεδειγμένη ισχύ στις λύσεις των Private Label.

Συνεργασία για την ανάπτυξη

Συνδυάζοντας την GOJO Industries-Europe με την Laboratoires Prodene Klint, τις κορυφαίες μάρκες στην αγορά, καθώς και την επιστημονική και τεχνολογική τεχνογνωσία στον τομέα της υγιεινής του δέρματος και των επιφανειών συνεχίσαμε να καινοτομούμε στην ανάπτυξη της κατηγορίας υγιεινής.   Αυτό δίνει στον όμιλο μας, τρία κέντρα αριστείας και R&D και εγκαταστάσεις παραγωγής με έδρα τη Γαλλία, υποστηρίζοντας ένα δίκτυο γραφείων πωλήσεων και εγκαταστάσεων διανομής στο Milton Keynes, το Παρίσι, τη Βαρκελώνη, τη Λισαβόνα και τη Φρανκφούρτη.

Η συνδυασμένη δραστηριότητα προσφέρει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων για λύσεις καθαρισμού δέρματος, επιφανειών και απολύμανσης υπό τις αξιόπιστες μάρκες GOJO®, PURELL®, LPK και PREVEN'S PARIS, καθώς και εξειδικευμένες και καινοτόμες λύσεις Private Label.

Η GOJO® και η Laboratoires Prodene Klint μοιράζονται μια αποδεδειγμένη ιστορία ηγεσίας και έχουν αναλάβει την αποστολή  να παραμείνουν οδηγοί στην καινοτομία και την ανάπτυξη στο κλάδο της ατομικής υγιεινής και υγείας του δέρματος.

Οι πυλώνες μας για την ανάπτυξη:

 • Μακροπρόθεσμες συνεργασίες: εκτιμούμε μακροχρόνιες συνεργασίες πελατών με βάση την αμοιβαία εμπιστοσύνη και τη συνεχή ανάπτυξη
 • Ειδικές λύσεις υγιεινής για το δέρμα και την επιφάνεια: ευρύ χαρτοφυλάκιο εξειδικευμένων και ολοκληρωμένων λύσεων, εξυπηρετώντας τις ανάγκες υγιεινής σε κάθε επαγγελματία
 • Περιβάλλον
 • Καινοτόμα τεχνολογία συνεχής επένδυση στην ανάπτυξη της κατηγορίας R&D
 • Γνώση αγοράς και διορατικότητα: πληροφορίες για την αγορά και κατανόηση των πολύπλοκων αναγκών σε κάθε μεμονωμένη αγορά μέσω των κατά τόπου ειδικών συνεργατών της εταιρείας μας
 • Αξιόπιστες μάρκες παγκοσμίως:  παγκόσμια αξιόπιστες μάρκες στην αγορά, επαναπροσδιορίζοντας την ασφάλεια στο χώρο εργασίας μέσω καινοτόμων και βιώσιμων λύσεων φιλικές προς το δέρμα και την επιφάνεια

Σχετικά με τo PURELL®

Το PURELL® Advanced Hand Sanitiser εφευρέθηκε το 1988 από την GOJO στις ΗΠΑ για να καλύψει τις ανάγκες των παρόχων υγειονομικής περίθαλψης και των χειριστών εστιατορίων που αναζητούν τρόπους για τη μείωση της εξάπλωσης μικροβίων. Οι εργαζόμενοι στην υγειονομική περίθαλψη χρειάστηκαν να σκοτώσουν μικρόβια στα χέρια τους όταν δεν μπορούσαν να έχουν πρόσβαση στο σαπούνι και το νερό. Όπως επίσης και οι εργαζόμενοι στο κλάδο παρασκευής τροφίμων οι οποίοι χρειάζονταν επιπλέον κάλυψη για τη καταπολέμηση της προστασίας για τη μείωση του κινδύνου επιμόλυνσης. 

Το PURELL® Advanced Hand Sanitiser ήταν μια μεγάλη επιτυχία, όχι μόνο επειδή ήταν αποτελεσματικό στη θανάτωση του 99,99% των πιο κοινών μικροβίων, αλλά επειδή ήταν βολικό, απαλό και ευχάριστο στη χρήση. Τα δοχεία και οι φιάλες θα μπορούσαν να τοποθετηθούν οπουδήποτε, έτσι η υγιεινή των χεριών δεν περιοριζόταν πλέον στα όρια του νεροχύτη.

Και οι χρήστες (επαγγελματίες και ευρύ κοινό) απολάμβαναν  τη χρήση του PURELL® Advanced Hand Sanitiser επειδή ήταν αναζωογονητικό και απαλό.

Η δημοτικότητά του αυξήθηκε σύντομα.  Το κοινό που το χρησιμοποίησε στην εργασία του πίστευε ότι θα ήταν υπέροχο στη χρήση όταν ήταν στο σπίτι ή εν κινήσει.

Το 1997, το PURELL® Advanced Hand Sanitiser διατέθηκε στους καταναλωτές, αλλάζοντας για πάντα τον τρόπο που ο κόσμος παραμένει καλά. Σύντομα έγινε στην Αμερική το νούμερο ένα απολυμαντικό χεριών και σημαντικό μέρος της λαϊκής κουλτούρας.

Σήμερα, το PURELL® Advanced Hand Sanitiser παραμένει ένα από τα πιο αναγνωρισμένα brand names στο κόσμο. Καθορίζει την κατηγορία απολυμαντικών χεριών και είναι εκείνο που προτιμάται περισσότερο από γιατρούς, επαγγελματίες και καταναλωτές παντού.

Το πελατολόγιο μας:

 • Ιδιωτικές Κλινικές
 • Διαγνωστικά Κέντρα
 • Ξενοδοχεία
 • Εταιρείες
 • Καταστήματα
 • Εστιατόρια
 • Βιομηχανίες

Η δέσμευσή μας

 • Επιλέγουμε τα καλύτερα προϊόντα για την επιχείρησή σας.
 • Άμεση αποστολή γρήγορα και αξιόπιστα.

Όλα τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα και φέρουν το ευρωπαϊκό CE-Mark.