Τρόποι Αποστολής

Τρόπος και κόστος αποστολής

Εντός Αττικής με μεταφορική

Οι παραγγελίες, εντός Αττικής αλλά για συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές, δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής εφόσον η παραγγελία είναι άνω των 120€ (δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ). Για παραγγελίες έως και 120€ τα έξοδα αποστολής είναι 5,00 €.  

Εκτός Αττικής με μεταφορική

Οι παραγγελίες, εκτός Αττικής άνω των 120 ευρώ από την αποθήκη μας μέχρι τη μεταφορική που συνεργάζεται ή που θα επιλεχτεί κατόπιν συνεννόησης, δεν επιβαρύνονται με κόστος μεταφοράς.

Για παραγγελίες έως και 120,00 ευρώ με τον παραπάνω τρόπο το κόστος μεταφοράς επιβαρύνει τον πελάτη.

Αποστολή με courier

Εάν επιθυμεί ο πελάτης, η παραγγελία του μπορεί να αποσταλεί με την εταιρία courier που συνεργάζεται με δική του χρέωση.

 

Χρόνος παράδοσης της παραγγελίας

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρία μας την επόμενη εργάσιμη ημέρα (Δευτέρα έως Παρασκευή), από την ημέρα που κάνατε την παραγγελία σας. Οι παραγγελίες αποστέλλονται με πρακτορείο μεταφορών κατόπιν συννενόησης με τον πελάτη και παραδίδονται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες.

Παραλαβή από την αποθήκη μας

Μπορείτε κατά τη συμπλήρωση της παραγγελίας σας να επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από τα γραφεία μας Λευκωσίας 79 & Λ. Κηφισού, Περιστέρι 121 33, Αθήνα. Σε αυτή την περίπτωση, τα προϊόντα που παραγγείλατε θα δεσμευτούν για εσάς για 3 εργάσιμες ημέρες και μπορείτε μέσα σε αυτό το διάστημα να έρθετε από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9.00 έως 16.00. Μετά το πέρας του παραπάνω διαστήματος, η παραγγελία σας ακυρώνεται αυτόματα. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση, οι αρμόδιοι υπάλληλοι ενημερώνουν τον πελάτη για την κατάσταση της παραγγελίας πριν την ακύρωσή της.